Het goede doel

Peacesleepers investeert een deel van zijn omzet in het goede doel: het terugdringen van drinkwatertekort voor kinderen.

Peacesleepers vindt het belangrijk dat ieder kind ter wereld de beschikking heeft over schoon (drink)water. Onze hippe kinderbedden en accessoires gaan hand in hand met het verbeteren de leefsituatie van een kind in ontwikkelingsland en jij kunt ons daarbij helpen. Voor elk verkocht kinderbed of meerdere accessoires doneren we namelijk duizenden liters drinkwater.

Helaas zijn er nog altijd veel landen waar kinderen uren per dag moeten lopen om water te halen voor consumptie en voor hun persoonlijke hygiëne (handen wassen, douchen etc.). Vaak blijkt het water dat ze van ver halen ook nog eens vervuild te zijn. Deze kinderen kunnen daardoor niet naar school en kunnen nooit op een eerlijke en gezonde manier hun bestaan opbouwen.

Om deze kinderen een betere toekomst te bieden werkt Peacesleepers samen met Made Blue om drinkwater beschikbaar te maken op plaatsen waar waterschaarste heerst. Denk aan landen als Ethiopië, Tanzania en Vietnam.
Met de bouw van watervoorzieningen in of rond het dorp, zorgen Made Blue en haar partners ervoor dat kinderen naar school kunnen en een beter vooruitzicht hebben. Ieder kind verdient tenslotte een eerlijke kans!

Koop je één of meerdere van onze kinderbedden en/of kinderkamer accessoires? Dan doneren wij duizenden liters drinkwater aan hulpbehoevende kinderen. Dit kan door de aankoop van een bed met bijpassende accessoires oplopen tot meer dan 5000 liter water.

Peacesleepers drinkwater doneren

Deze donatie van 5000 liter (bereikt door de aanschaf van 1 bed en 2 accessoires) is al genoeg om 5 kinderen in een ontwikkelingsland een jaar lang te voorzien van schoon water voor persoonlijke hygiëne en consumptie, op school.

Help je ons mee nom dit goede doel te steunen en om zoveel mogelijk drinkwater te doneren? Bezoek onze webshop. Bij elke aanschaf maak je niet alleen je eigen kind blij maar ook kinderen in een ontwikkelingsland.

Een betere wereld begint, bij je kind!