De ellende van de montagehandleiding

Ellende van montagehandleiding

Je bent helemaal blij. Je hebt zojuist de ideale aanvulling op de kinderkamer van je zoon of dochter gescoord. Het vooraf gemonteerde showmodel mocht je helaas niet meenemen maar niet getreurd, je bent niet geboren met twee linker handen. Die montage ‘nail’ je gewoon en voor je het weet staat het nieuwe meubel te pronken op de plek waar jij het in gedachten had.

Je scheurt de doos open en ontdekt een montagehandleiding met een stuk of 10 pagina’s en een zakje met schroefjes in allerlei soorten en maten. Geen paniek, je volgt gewoon de stappen dus wat kan er mis gaan?

Vol goede moed begin je. De eerste onderdelen draai je soepel in elkaar en niets lijkt jouw montagemissie te verstoren. Maar dan… als je bijna aan het eind van de handleiding bent, blijkt dat je bij stap 3 of 4 de verkeerde schroefjes hebt gebruikt of een plankje verkeerd om hebt gemonteerd. Zucht.., de ellende is begonnen.

De irritatie
Lichtelijk geïrriteerd schroef je de helft weer uit elkaar en begin je opnieuw. Hoewel je zeker bent van je zaak, check je elke handeling nu wel drie keer.
Ruim anderhalf uur verder ben je op het punt aangekomen dat je tevreden bent over wat je hebt gerealiseerd. Uiteindelijk blijkt dat je een schroefje tekort komt en je partner weet ook nog eens het juiste moment te kiezen om je te vragen of je nu eindelijk klaar bent..

Het kookpunt
De ellende van de montagehandleiding heeft zijn kookpunt bereikt. Het voldane gevoel slaat over in de ultieme irritatie en je vraagt jezelf af waarom je dit meubel ooit hebt gekocht! Gedachten over het terugbrengen schieten door je hoofd of erger nog; waar is het dichtstbijzijnde raam, zodat je het meubel hier uit kunt smijten…

Herkenbaar?

Bij Peacesleepers vinden we dat je aankoop in het hele proces, van koop tot montage, een plezier moet zijn. De ellende van de montagehandleiding zoals hierboven beschreven willen we dan ook uit alle macht voorkomen.
Daarom hebben wij het meeste al vooraf gemonteerd en garanderen we dat het kinderbed dat je bij ons koopt in 6 simpele stappen (incl. de lattenbodem) in elkaar zit. Ook de andere houten items die wij aanbieden zijn geen hogere wiskunde.
Laat je kind zien dat jij die handige papa of mama bent waar hij of zij tegen opkijkt! Vertel je kind dan ook dat zijn of haar bed een kind in een ontwikkelingsland heeft geholpen aan schoon drinkwater. ‘Geef duurzaamheid door’

Benieuwd naar onze producten? Bekijk onze hippe en duurzame kinderbedden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *